Bæredygtige tæpper

100% Cradle to Cradle certificeret

Med vores 18 Cradle to Cradle certificeringer, som spænder over i alt 110 individuelle produkter, er Ege Carpets nu på førstepladsen globalt med hensyn til at at opnå det højeste antal certificeringer indenfor bæredygtig tæppeproduktion på under 5 år. 

Vi er nu 100% certificeret, og vi kan stolt sige, at vi er blandt verdens absolut førende, når det kommer til bæredygtige og miljøvenlige tæpper. 

Ingen anden virksomhed er nogensinde gået så hurtigt fra et 0 til 100% Cradle to Cradle certificeret sortiment. Og på tværs af alle lande og brancher ligger Ege Carpets på 4. pladsen for virksomheder med samlet set flest bæredygtige certificeringer. 

Det bedste af det hele? Vi har gjort vores smukke tæppekollektioner bæredygtige og miljøvenlige uden at gå på kompromis med design og kvalitet.

Som altid kæmper vi den grønne kamp

Nogle gange er den største forskel usynlig

Periode 1. may 2019 - 30. april 2020
Der løber en grøn tråd gennem alt, vi foretager os
Tæppebagsider af brugte plastflasker
Ecotrust filtbagside
Tæppebagsider af brugte plastflasker
Alle vores tæppefliser og -planker er udstyret med patenterede Ecotrust bagside. Brugte plastflasker omdannes til et blødt, men meget slidstærkt filtmateriale, som gavner både akustik, komfort – og miljø!

Waste is not waste until it is wasted

Waste is not waste until it is wasted
En bæredygtig fremtid

ECONYL® garn produceret af industrielt affald

Mange af vores bæredygtige tæppekollektioner er produceret af regenererede og regenererbare ECONYL® garner.
Vores ECONYL® baserede kollektioner er grønne, bæredygtige alternativer til de projekter, som udmærker sig ved at tænke på mennesker og miljø i bredere forstand end blot det konkrete arbejdsmiljø. Uden at gå på kompromis med design og kvalitet, er de bæredygtige tæpper med til at tage vare på den jord, som vi videregiver til fremtidige generationer. Og dermed udgør de et helt specifikt valg, som du og dine kunder kan tage for at gøre en forskel.
Hvad er ECONYL®?
Bæredygtighed er ikke et valg<br> – det er vævet ind i alt, hvad vi gør
Bæredygtighed er ikke et valg
– det er vævet ind i alt, hvad vi gør