Alle vores tæpper er Cradle to Cradle Bronze-certificerede

Vi er den eneste tæppeproducent i verden med et 100% Cradle to Cradle-certificeret sortiment

Idéen bag Cradle to Cradle er, at jordens ressourcer ikke må gå til spilde. De skal derimod bruges i nye sammenhænge uden at belaste mennesker eller miljø. Alle vores tæpper er Cradle to Cradle Bronze-certificerede, og vi stræber efter at hæve niveauet til Platinum inden 2030.
Med vores 100% Cradle to Cradle-certificerede sortiment gør vi det nemt for dig at specificere bæredygtigt interiørdesign og derigennem bidrage positivt til fremtiden – så enkelt er det.

Der løber en grøn tråd gennem alt, vi foretager os
Tæppebagsider af brugte plastflasker
Ecotrust filtbagside
Tæppebagsider af brugte plastflasker
Alle vores tæppefliser og -planker er udstyret med patenterede Ecotrust bagside. Brugte plastflasker omdannes til et blødt, men meget slidstærkt filtmateriale, som gavner både akustik, komfort – og miljø!

Som altid kæmper vi den grønne kamp

Nogle gange er den største forskel usynlig

Periode 1. may 2020 - 30. april 2021

Waste is not waste until it is wasted

Waste is not waste until it is wasted
En bæredygtig fremtid

Regenereret og regenererbart garn produceret af industrielt affald

Mange af vores bæredygtige tæppekollektioner er produceret af regenereret og regenererbart garn. Disse kollektioner er grønne alternativer til de projekter, som udmærker sig ved at tænke på mennesker og miljø i bredere forstand end blot det konkrete arbejdsmiljø. Uden på nogen måde at gå på kompromis med design og kvalitet, er kollektionerne med til at tage vare på den jord, som vi videregiver til fremtidige generationer. Og dermed udgør de et helt specifikt valg, som du og dine kunder kan tage for at gøre en forskel.
Hvad er regenereret og regenererbart garn?
Bæredygtighed er ikke et valg<br> – det er vævet ind i alt, hvad vi gør
Bæredygtighed er ikke et valg
– det er vævet ind i alt, hvad vi gør