Følg Den Grønne Tråd

Der løber en grøn tråd gennem alt, vi foretager os. 
Det begyndte i 1938. Og det fortsætter ind i fremtiden – både den del, vi kan se, og den del, vi ikke kan se. Den forbinder hver historie, hvert design, hvert initiativ, vi skaber. Den bringer os tættere på de ambitiøse mål, vi har opstillet. Den hjælper os videre i det spor, vi har fulgt i årevis – fra et sidespor til hovedsporet. Et spor, hvor bæredygtighed og smukt design ikke længere er muligheder – men én løsning. 

Hos Ege Carpets omskriver vi produktionsnormer og nytænker, hvordan kvalitet og bæredygtighed  – fra materiale til slutprodukt – kan kombineres. Og vi opfordrer dig til at følge den grønne tråd sammen med os. Det er på mange måder en fortsættelse af det, vi altid har gjort. Og på den anden side er det begyndelsen til en ny og spændende bevægelse.  

Følg Den Grønne Tråd sammen med os, og lad os se, hvilke resultater vi kan opnå fremover samtidig med, at vi udlever vores ambitioner for en bæredygtig fremtid.

Vi har en drøm. Og den er grøn.

Som altid kæmper vi den grønne kamp

Nogle gange er den største forskel usynlig

Periode 1. may 2020 - 30. april 2021

Fra affald til ressource

Bæredygtige tæpper

CO2 positiv

Vores strategi for bæredygtighed
We walk the talk...

Vores strategi for bæredygtighed

Efter vores mening er det rigtige fodaftryk intet fodaftryk. Men sådan fungerer det ikke i den virkelige verden. Som tæppeproducent er det ikke muligt ikke at efterlade noget aftryk. Men vi kan arbejde hårdt for at nedbringe det negative og øge det positive fodaftryk. Og det har vi gjort i årevis.
Gå til vores strategi for bæredygtighed

Vil du vide mere?

Så lad os kontakte dig

Har du spørgsmål eller forespørgsler om Ege Carpets eller vores tæpper, er du velkommen til at kontakte os.

Indsæt dine kontakt informationer og vi vil kontakte dig - eller du kan finde kontaktoplysningerne på en forhandler.