Scroll

Inspireret af naturens mange farver

Eco Pro er en enkel og stilren tæppekollektion, særligt velegnet til kontormiljøer, der stiller store krav til fleksibilitet og kvalitet. Samtidig tilfører tæppets simple konstruktion et flot og minimalistisk udtryk, som passer godt til det moderne kontormiljøs stringente linjer. 

Samtidig lever kollektionens tæpper op til nogle af markedets skrappeste krav, hvad angår slidstyrke og kvalitet, hvilket gør det let at finde en løsning, der passer til det enkelte projekts krav og behov. Kollektionen er fremstillet af regenereret og regenererbart ECONYL® garn. Garnet er baseret på efterladte fiskenet og andet industrielt affald, som udgør en attraktiv og bæredygtig materialeløsning til dit næste indretningsprojekt.
 

 
56 farver af Margrethe Odgaard

I sin søgen efter poesi og menneskelighed i branchen har Margrethe Odgaard vundet flere internationale priser og anerkendelser for sin innovative designtilgang, der har fokus på samspillet mellem farver, materialer, lys og rum. Med inspiration hentet fra smukke naturlige mineraler har Margrethe Odgaard udviklet 56 gulvfladefarver, der er evigt aktuelle.

 • Størrelse:
  Any Shape. Max 4 meters bredde 
 • Kvalitet:
  100% regenererbart polyamid
 • Rengøring:
  Rengøringsvenlig
 • Garanti:
  10 års boliggaranti mod gennemslid
 • Antal farver:
  56

Designs