Populære
væg-til-væg gulvløsninger

Gulvtæppets design er altafgørende for stemningen i rummet, da det specifikke mønster- og farvevalg skruer op eller ned for den visuelle effekt. Væg-til-væg tæpper leveres efter mål, så hver en samling og det endelig resultat er helt perfekt – uanset hvor skæve rummets vinkler er.

Væg-til-væg tæpper er populære som gulvløsninger – ikke alene i grå og beige, men også i form af mere markante farver. Der er faktisk mange gode grunde til, at vælge gulvtæpper til boligen.

Et gulvtæppe er nemlig med til at forbedre akustikken i et rum, da tekstil gulvbelægning stopper nogle af lydbølgerne og forhindrer, at lyden bliver kastet rundt mellem gulv-, væg-, og loftflader.

Desuden er det blødt at gå på og giver en skridsikker gulvflade. Også for børn kan et tæppe være en behagelig gulvløsning, da det er rart at lege og tumle på.

Klik dig rundt i vores brede udvalg af væg-til-væg tæppekollektioner og find designet, farven og materialet, der passer præcis til dit hjem.

Vi har gjort vores smukke tæpper
bæredygtige og miljøvenlige
uden at gå på kompromis med
design og kvalitet
Tæpper giver en følelse af hygge

Vi elsker tæpper,
det vil du også gøre

Tæpper fra Ege Carpets er bløde og behagelige at gå på. De har en naturlig varme og bidrager positivt til energiforbruget, idet gulve med tæpper føles lunere end hårde belægninger ved samme temperatur.
Du vil opleve, at tæpper virker både isolerende og lydregulerende. Genklang fra de hårde gulve, lofter og vægge dæmpes betydeligt og er med til at sikre god akustik i hjemmet, derudover reduceres støv i luften, da tæpper er bedre til at opsamle og holde på disse end hårde overflader.

Vil du vide mere?

Så lad os kontakte dig

Har du spørgsmål eller forespørgsler om Ege Carpets eller vores tæpper, er du velkommen til at kontakte os.

Indsæt dine kontakt informationer og vi vil kontakte dig - eller du kan finde kontaktoplysningerne på en forhandler.