Bæredygtighed
er smukt

Design af smukke tæpper til en bæredygtig fremtid 
Vi lever for at designe smukke tæpper til en bæredygtig fremtid. Ved løbende at nytænke produktionsmetoderne og bane vejen for kreativt design tror vi på at gøre bæredygtighed til et smukt valg. 

Det hele startede i 1938 med vores grundlæggers iværksætterånd. Han forestillede sig og virkeliggjorde nye tæppekreationer ved at væve kunsttraditioner ind i håndværk af industriel kvalitet. Han gjorde en dyd ud af vedholdenhed, idet han mente, at hvis du bliver ved og arbejder hårdt, er alt muligt.

Selv om det er vores opgave at skabe ekstraordinære tæpper, har det altid været vores etiske pligt at fungere som inspirationskilde til samfundets udvikling. Ved konstant at udfordre produktionskonventionerne kræver vi utålmodigt mere af i dag for at sikre, at vi skaber en bedre fremtid – et tæppe ad gangen. 

Kernen i vores DNA er en pionerånd, en menneskelig tilgang og viljen til altid at gøre mere end forventet. Sammen er vi styret af vores tre grundlæggende dyder:


Med en stærk dansk arv og global rækkevidde stiler vi efter at være den trendsættende leverandør til markedets mest krævende sektorer. Ved at tilføre designprocessen frihed og fleksibilitet bliver hvert tæppe en mulighed for at øge livskvaliteten og skabe mere, der er smukt at se på.

Bæredygtighed er ikke en mulighed <br>– det er vævet ind i alt, hvad vi gør
Bæredygtighed er ikke en mulighed
– det er vævet ind i alt, hvad vi gør