Scroll

Tæppefliser

Moderne tæppefliser tilbyder mange iøjnefaldende designmuligheder, de er lette at installere, vedligeholde og er en praktisk gulvløsning ikke kun på kontoret – men også en smuk og anderledes tæppeløsning til hjemmet.
Skab lige præcis det tæppedesign, du ønsker med fliserne, for eksempel en flot tæppefigur på børneværelset eller dit eget unikke væg til væg tæppe i stuen. Tæppefliserne kan også vælges som en slidstærk gulvbelægning i entreen og en flise kan nemt nemt skiftes, hvis den bliver plettet, eller hvis du vil forny formen eller farven.

Vores miljøvenlige flisebagside hedder Ecotrust og består af 100% genbrugsmateriale baseret på genbrugte plastflasker, så udover at være smukke, bløde og behagelige at gå på, er tæppefliser også rengøringsvenlige, støjdæmpende og bidrager til at skabe et godt indeklima og er ikke mindst et bæredygtigt valg.
 

Smukke kollektioner til din bolig, vælg blandt vores favoritter

Bæredygtige tæpper

100% Cradle to Cradle certificeret

Med vores Cradle to Cradle certificeringer, som spænder over i alt 110 individuelle produkter, er Ege Carpets nu på førstepladsen globalt med hensyn til at at opnå det højeste antal certificeringer indenfor bæredygtig tæppeproduktion på under 5 år. 

Vi er 100% certificeret, og vi kan stolt sige, at vi er blandt verdens absolut førende, når det kommer til bæredygtige og miljøvenlige tæpper. 
Ingen anden virksomhed er nogensinde gået så hurtigt fra et 0 til 100% Cradle to Cradle certificeret sortiment. Og på tværs af alle lande og brancher ligger Ege Carpets på 4. pladsen for virksomheder med samlet set flest bæredygtige certificeringer. 

Det bedste af det hele? Vi har gjort vores smukke tæppekollektioner bæredygtige og miljøvenlige uden at gå på kompromis med design og kvalitet.

Som altid kæmper vi den grønne kamp

Nogle gange er den største forskel usynlig

Periode 1. may 2020 - 30. april 2021
Dear plastic. <br> We have your back!
Dear plastic.
We have your back!

Vil du vide mere?

Så lad os kontakte dig

Har du spørgsmål eller forespørgsler om Ege Carpets eller vores tæpper, er du velkommen til at kontakte os.

Indsæt dine kontakt informationer og vi vil kontakte dig - eller du kan finde kontaktoplysningerne på en forhandler.