Scroll

Tæppefliser

Moderne tæppefliser tilbyder mange iøjnefaldende designmuligheder, de er lette at installere, vedligeholde og er en praktisk gulvløsning ikke kun på kontoret – men også en smuk og anderledes tæppeløsning til hjemmet.
Skab lige præcis det tæppedesign, du ønsker med fliserne, for eksempel en flot tæppefigur på børneværelset eller dit eget unikke væg til væg tæppe i stuen. Tæppefliserne kan også vælges som en slidstærk gulvbelægning i entreen og en flise kan nemt nemt skiftes, hvis den bliver plettet, eller hvis du vil forny formen eller farven.

Vores miljøvenlige flisebagside hedder Ecotrust og består af 100% genbrugsmateriale baseret på genbrugte plastflasker, så udover at være smukke, bløde og behagelige at gå på, er tæppefliser også rengøringsvenlige, støjdæmpende og bidrager til at skabe et godt indeklima og er ikke mindst et bæredygtigt valg.
 

Smukke kollektioner til din bolig, vælg blandt vores favoritter

Alle vores tæpper er
Cradle to Cradle Bronze-certificerede

Vi er den eneste tæppeproducent i verden med et 100% Cradle to Cradle-certificeret sortiment

Idéen bag Cradle to Cradle er, at jordens ressourcer ikke må gå til spilde. De skal derimod bruges i nye sammenhænge uden at belaste mennesker eller miljø. Alle vores tæpper er Cradle to Cradle Bronze-certificerede, og vi stræber efter at hæve niveauet til Platinum inden 2030.
Med vores 100% Cradle to Cradle-certificerede sortiment gør vi det nemt for dig at specificere bæredygtigt interiørdesign og derigennem bidrage positivt til fremtiden – så enkelt er det.

Lad os væve en grønnere fremtid

Nogle gange er den største forskel usynlig

Periode 1. may 2022 - 30. april 2023
Dear plastic. <br> We have your back!
Dear plastic.
We have your back!

Vil du vide mere?

Så lad os kontakte dig

Har du spørgsmål eller forespørgsler om Ege Carpets eller vores tæpper, er du velkommen til at kontakte os.

Indsæt dine kontakt informationer og vi vil kontakte dig - eller du kan finde kontaktoplysningerne på en forhandler.