God akustik

God akustik
Føl dig tilpas i rummet

God akustik og behageligt at gå på

Tæpper fra Ege Carpets virker både isolerende og lydregulerende. Genklang fra de hårde gulve, lofter og vægge dæmpes betydeligt og er med til at sikre god akustik i hjemmet.

Tæpper fra Ege Carpets er bløde og behagelige at gå på. De har en naturlig varme og bidrager positivt til energiforbruget, idet gulve med tæpper føles lunere end hårde belægninger ved samme temperatur.
Gulvtæpper reducerer støv i luften
...da tæpper er bedre til at opsamle og holde på partikler end hårde overflader.

Nem at rengøre

Nem at rengøre
Nem at rengøre
Tæpper er nemme at rengøre

Sådan vedligeholder du dit tæppe

Tæppekonstruktioner fra Ege Carpets er produceret af kvalitetsfibre, hvilket sikrer lettere rengøring af tæppet. Støvet er også nemt at fjerne fra tæppet ved regelmæssig støvsugning.
Skulle der opstå pletter, som regel enten ved spild af mad eller drikke eller ved fodsåler på tæppet, bør pletterne fjernes omgående. For at forlænge levetiden af dit nye tæppe, bevare dets udseende samt sikre et sundt indeklima, er korrekt og regelmæssig vedligeholdelse af tæppet nødvendig.

Du kan finde vedligeholdelsesvejledningen her og se videoer med tips, som er beregnet til at hjælpe dig med at fjerne pletter fra dit tæppe.
Se hvordan pletter skal fjernes

Ingen statisk elektricitet

Ingen statisk elektricitet
Skab sikkerhed med tæpper til hygge og leg

Uden statisk elektricitet

Tæpper fra Ege Carpets forhindrer statisk elektricitet. De indeholder ledende fibre, der gør dem permanent antistatiske. Samtidig mindsker de risikoen for fald, da man står bedre fast på et tæppe end på et glat gulv. Tæppet kan dermed også virke som en tryghed. Skulle uheldet være ude, virker kombinationen af tæppeluv og skumbagside som et blødt underlag i modsætning til at falde på et hårdt gulv.

Når man har børn, er det er en rigtig god idé at vælge et varmt og blødt tæppe til gulvet, da børn tilbringer meget tid på gulvet. Uanset om der leges med dukker eller biler, læses eller tegnes, kan der let gå mange timer, hvor børnene er opslugte af leg på gulvet. Det er derfor vigtigt, at børnene ikke sidder på et koldt og hårdt gulv.

Undgå svævestøv i indeklimaet

Undgå svævestøv i indeklimaet
Undgå svævestøv i indeklimaet
Fordel for allergikere

Gulvtæpper minimerer svævestøv

En glat gulvbelægning øger klart risikoen for en forhøjet svævestøvbelastning inden døre, mens gulvtæpper minimerer denne risiko. Den gennemsnitlige koncentration af svævestøv i boliger med glat gulv er dobbelt så stor som i boliger med gulvtæpper og ligger over grænseværdien.

Således er valget af en gulvbelægning, som binder støv frem for at afgive den til den luft, som indåndes, et væsentligt præventionsaspekt specielt for allergikere og særlig følsomme mennesker, hvis luftveje er beskadiget i forvejen.
Læs undersøgelsen bag svævestøv i indeklimaet
Design dit eget tæppe
Individualitet i gulvhøjde
Design dit eget tæppe
Tæpper fra Ege Carpets giver dig frihed til at vælge individuelt og skabe et tæppedesign ud fra egne idéer. Få dine egne idéer ned på tæppet, hvad enten det er i form af en tegning, en illustration, et maleri, et foto, en collage eller lignende.
Op til 10 års garanti
Når du sørger for at vedligeholde dit tæppe, er du sikker på, at tæppet vil se flot ud i mange år. Tæpper fra Ege Carpets har op til 10 års garanti mod falmning, pletter og gennemslid.

Lad os væve en grønnere fremtid

Nogle gange er den største forskel usynlig

Periode 1. may 2022 - 30. april 2023
Bæredygtighed er ikke et valg<br> – det er vævet ind i alt, hvad vi gør
Bæredygtighed er ikke et valg
– det er vævet ind i alt, hvad vi gør

Vil du vide mere?

Så lad os kontakte dig

Har du spørgsmål eller forespørgsler om Ege Carpets eller vores tæpper, er du velkommen til at kontakte os.

Indsæt dine kontakt informationer og vi vil kontakte dig - eller du kan finde kontaktoplysningerne på en forhandler.