FLERE ÅRTIER MED BÆREDYGTIGHED
OG
SOCIAL ANSVARLIGHED

Anerkendt af EcoVadis med en placering blandt de øverste 1 %
Vores ekspertise inden for bæredygtighed er blevet anerkendt med den højeste vurdering i sin klasse af EcoVadis, der er verdens førende bæredygtighedsvurderingsbureau. Placeringen blandt de øverste 1 % anerkender Ege Carpets som en af de mest avancerede virksomheder med hensyn til CSR-praksis inden for de fire temaer: miljø, arbejdstager- og menneskerettigheder, etik og bæredygtigt indkøb.

Meget fokuseret på biodiversitet i stor skala
Tab af biodiversitet er et område, der giver anledning til stor bekymring og stigende opmærksomhed. Hos Ege Carpets er biodiversitet en del af vores virksomhedsfokus. I området omkring vores bygninger i Herning har vi sammen med Den Danske Naturfond og Herning Kommune igangsat et storstilet projekt på mere end 90 hektar for med tiden at øge biodiversiteten.

Siden 1996 har vi sat handling bag ordene
Hos Ege Carpets har vi siden 1996 arbejdet dedikeret med bæredygtighed og social ansvarlighed. Ikke fordi love og regler har tvunget os til at gøre det, men fordi vi mener, at det er det rigtige og det ansvarlige at gøre. Vores indsats og engagement i bæredygtig forretningsudvikling indebærer en omfattende og konstant voksende liste over store og små initiativer.

Løbende forbedring af vores CSR-initiativer
Løbende forbedring af vores CSR-initiativer
Vores CSR-initiativer skal sikre, at vores forretningsmodel, produktionsprocesser og produkter er med til at skabe et mere bæredygtigt og trygt samfund, beskytte mennesker og natur og undgå, at biodiversitet går tabt.

Vi tror på, at du kun kan tage ansvar, hvis du handler
Tænk bæredygtigt

Vores klimakompensation verificeres hvert år

Når vores kunder vælger at plante mangrovetræer for at klimakompensere, får de et certifikat for den mængde CO2, der kompenseres. Dette kan spores gennem VERRA-registret via det unikke serienummer og verificeres hvert år med klimakreditter i overensstemmelse med VERRA Verified Carbon Standard.
Læs mere om klimakompensation

Udforsk vores cirkulære tilgang til bæredygtighed