Genanvendelse

Genanvendt bærevæv
Imellem tæppets for- og bagside ligger et bærevæv, som garnet tuftes ned i. Vi anvender forskellige bærevævstyper, og to af dem består af 90% genanvendt industrielt affald. Vores bæredygtige ReForm-koncept er eksempelvis baseret på ét af disse bærevæv.

 

Garn af brugte fiskenet
En bæredygtig fremtid
Garn af brugte fiskenet
Mange kollektioner er baseret på det regenererede og regenererbare garn, som er produceret af industrielt affald såsom brugte fiskenet. Nettene indsamles blandt andet direkte fra verdenshavene, hvor de udgør 10% af affaldet.
Filtbagside af brugte plastflasker
Ecotrust filtbagsider
Filtbagside af brugte plastflasker
Vores tæppeflisebagside er produceret af brugte plastflasker. 1 m2 bagside indeholder 18 halvliters flasker, som dermed holdes i cirkulation fremfor at ende som affald. På verdensplan forbruges ca. 1 mio. plastflasker i minuttet.

Genanvendelse
er fremtiden

Der er 200-300 forskellige komponenter i hvert eneste tæppe. Udover garn og filt er tæpperne blandt andet produceret af farvestoffer, lim og kalk. Vi arbejder målrettet på at udskifte så mange som muligt af disse komponenter med genanvendte materialer, og vores mål er, at tæpperne består af 75% genanvendte materialer i 2030.

 

Følg Den Grønne Tråd
Følg Den Grønne Tråd