Reform
A New Wave
Grass

A New Wave er inspireret af det barske, uberørte landskab på den danske vestkyst og appellerer til sanserne på et funktionelt og sanseligt plan, så du kan mærke sandets mønstre, klitternes klare linjer og bølgernes rytme, når de skyller ind. De skulpturelle mønstre skabes af flere niveauer i tæppekonstruktionen, og farvepaletten afspejler kystens tørre og blide nuancer.

Med ReForm-designerkollektionen A New Wave har Laura Bilde og Linnea Ek Blæhr lanceret deres første tæppekollektion. Designernes store kærlighed til naturen og deres kompromisløse visuelle stil passer perfekt til Ege Carpets' fokus på bæredygtigt design. Dette samarbejde forenes derfor i en miljøvenlig og tredimensionel fortolkning af kystelementerne sand, græs og hav. 

Kollektionen er fremstillet af regenereret og regenererbart garn baseret på brugte tæpper, efterladte fiskenet og andet industrielt affald, som udgør en attraktiv og bæredygtig materialeløsning til dit næste indretningsprojekt. Du er derudover også sikret det bedste indeklima med certificeringerne Indoor Air Comfort GOLD og Cradle to Cradle Certified Bronze®.

Download A New Wave brochuren

Designs

Tæppebagsider af brugte plastflasker
Ecotrust filtbagside
Tæppebagsider af brugte plastflasker
Alle vores tæppefliser og -planker er udstyret med patenterede Ecotrust bagside. Brugte plastflasker omdannes til et blødt, men meget slidstærkt filtmateriale, som gavner både akustik, komfort – og miljø!